Αποτρίχωση

Στο χώρο μας θα βρείτε το Κέντρο Αποτρίχωσης, όπου παρέχονται οι παρακάτω ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γυναίκες και άνδρες, για αισθητικούς και θεραπευτικούς λόγους.

 

Υπηρεσίες Αποτρίχωσης

 

  • Αποτρίχωση με Laser για μόνιμο και οριστικό αποτέλεσμα
  • Αποτρίχωση με κερί
  • Ριζική Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος.

Στην laser αποτρίχωση χρησιμοποιείται μια έντονη και συμπυκνωμένη δέσμη μονοχρωματικού φωτός.Προσπίπτει στο δέρμα και αφήνοντας τo άθικτο, απορροφάται από την μελανίνη του στελέχους και του βολβού της τρίχας, καταστρέφοντας επιλεκτικά μόνο αυτήν χωρίς να επηρεάζει τον γύρω ιστό.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται στην αναγενή φάση και όχι στην καταγενή ή την τελογενή.Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αποτρίχωση με laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις όπως π.χ. η θυλακίτιδα, ιδιαίτερα συχνή σε γυναίκες στην περιοχή του μπικίνι αλλά και στους άντρες στην περιοχή του γενείου όπου και στις δύο περιπτώσεις το laser αποτελεί τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη, αντιμετώπιση.

legs-waxing

ONLINE Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού 24h

Επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού Online επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που σας ταιριάζει.

Κλείστε Ραντεβού Τώρα

MEDI ANTI AGING CENTER I.K.E.

Α.Φ.Μ.: 800966773

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 145934652000