Μακιγιάζ

medi-make-upΌταν η φυσική ομορφιά συμπληρώνεται από το σωστό μακιγιάζ τότε το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Όμως, ακόμα και αν η φύση δεν σας έχει προικίσει με τέλεια χαρακτηριστικά, με το σωστό μακιγιάζ, μπορείτε να τα βελτιώσετε και να τα αναδείξετε κάνοντάς τα να δείχνουν υπέροχα!

Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπου θέλουμε να δείχνουμε άψογες και λαμπερές όπως ο γάμος μας, μια βάπτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση.

Σίγουρα γνωρίζουμε να κάνουμε ένα όμορφο καθημερινό μακιγιάζ όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε την βοήθεια ενός ειδικού.

Ο ειδικός θα φροντίσει να έχουμε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπό μας, να έχουμε ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και το κυριότερο να μας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα.

Γνωρίζει επίσης κάποια μυστικά για ένα κατάλληλο μακιγιάζ που αρμόζει στην περίπτωση όπως για παράδειγμα πως πρέπει να είναι το μακιγιάζ σε περίπτωση που θα φωτογραφηθούμε, όπως στον γάμο μας.

Έτσι λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους είναι καλό να χρησιμοποιήσουμε έναν ειδικό ούτως ώστε να μην μετανοιώσουμε για το αποτέλεσμα.

 

Αποτελούμε την ιδανική επιλογή για:

  • Απλό-πρωινό μακιγιάζ
  • Βραδινό-Special
  • Νυφικό μακιγιάζ

ONLINE Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού 24h

Επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού Online επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που σας ταιριάζει.

Κλείστε Ραντεβού Τώρα

MEDI ANTI AGING CENTER I.K.E.

Α.Φ.Μ.: 800966773

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 145934652000