Μαύρισμα χωρίς Ήλιο

aeroEίναι γνωστή η αυξανόμενη ανησυχία των επιστημόνων και του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτινών στο δέρμα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας και αποδοχής του μαυρίσματος χωρις ηλιο τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Το επαναστατικό μαύρισμα χωρις ηλιο είναι η επόμενη γενιά του airbrush μαυρίσματος. Μετά από 2 χρόνια έντονων ερευνών και 25 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη των αερογράφων, δημιουργήθηκε ένα επαναστατικό προϊόν με το οποίο μπορείτε να μαυρίστε άμεσα και ασφαλή χωρίς τη δημιουργία ξηροδερμίας, λεκέδων στην επιδερμίδα, «φιδίσιου δέρματος» και του πορτοκαλί χρώματος με το οποίο πολλές φορές καταλήγουμε.

 

"Το προίον αυτό εφαρμόζεται σε 5 λεπτά, και έχει το γρηγορότερο στέγνωμα."

Το επαναστατικό προϊόν αυτό είναι το πρώτο που δίνει ένα βαθύτερο χρώμα δίχως να γίνει αλλαγή του DHA. Το έχουνε εμπλουτίσει με ενεργά συστατικά που σε συνδιασμό με το υπάρχον DHA δίνουν ένα πιο δυνατό, ομοιόμορφο και σκούρο μαύρισμα. Παράλληλα περιέχει aloe vera, βιταμίνη Ε και ενυδατικά συστατικά.

Πρόκειται για μαύρισμα χωρίς ακτινοβολία, χωρίς παρενέργειες, με φυσικά συστατικά - η πρώτη ύλη του είναι το ζαχαροκάλαμο - δίνει φυσικό χρώμα και η συχνή χρήση του είναι εντελώς ακίνδυνη.

Άψογο Φυσικό Μαύρισμα με ψεκασμό:

  • χωρίς ακτινοβολία
  • χωρίς παρενέργειες
  • με φυτικά συστατικά

ONLINE Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού 24h

Επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού Online επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που σας ταιριάζει.

Κλείστε Ραντεβού Τώρα

MEDI ANTI AGING CENTER I.K.E.

Α.Φ.Μ.: 800966773

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 145934652000